Steun ons

Het Inloophuis ‘Leven met kanker’ is een vrijwilligers organisatie, we zijn vrijwel volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Je steun is daarom hard nodig. We zijn erg blij met een duit in het zakje tijdens de jaarlijkse collecte die Stichting Inloophuis ‘Leven met kanker’ organiseert. Wil je op een ander moment een bijdrage geven dan is ons rekening nummer: NL48RABO0331107430 t.n.v. Stichting Inloophuis ‘Leven met kanker’.

Er zijn ook andere verschillende manieren om het Inloophuis ‘Leven met kanker’ financieel te ondersteunen:

Donateur worden:

Een vast bedrag per jaar schenken; in dat geval meld je jezelf aan als donateur van Inloophuis ‘Leven met kanker’. Wij hanteren een adviesbedrag van € 25,00 per jaar, maar een ander bedrag mag uiteraard ook. Als donateur ontvang je driemaal per jaar onze Nieuwsbrief de Inloper. Je kunt je aanmelden door hier het formulier te downloaden of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriend worden:

Verschillende bedrijven en fondsen zijn al “vriend” van het Inloophuis ‘Leven met kanker’. Hiermee hebben ze zich bereid verklaard de Stichting voor meerdere jaren financieel, vanaf een bedrag van € 250,00 per jaar, te ondersteunen. Je kunt je bedrijf of fonds ook aanmelden door hier het formulier te downloaden of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het Inloophuis ‘Leven met kanker’ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon.

Sponsoracties:

Er zijn al vele mooie acties georganiseerd door verschillende  service clubs, bedrijven en verenigingen waarbij de opbrengst ten gunste van het Inloophuis ‘Leven met kanker’ kwam, voor een overzicht klik hier.

Uiteraard houdt Inloophuis ‘Leven met kanker’ zich warm aanbevolen voor dergelijke acties en denken wij graag mee hoe wij onze medewerking hieraan kunnen verlenen. 

 

 

 

Agenda

Sponsoracties

Handige Links

Archief

 

 

 

Openingsuren

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

13:30 - 16:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

 

Inloophuis 'Leven met kanker'

Wilhelminaweg 12

3441 XC Woerden

0348 - 447 643

06 1400 4496

info@inloophuislevenmetkanker.nl

IBAN: NL48 RABO 0331107430

 

donateur worden