Steun ons

Het Inloophuis ‘Leven met kanker’ is een vrijwilligers organisatie, we zijn vrijwel volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Je steun is daarom hard nodig. We zijn erg blij met een duit in het zakje tijdens de jaarlijkse collecte die Stichting Inloophuis ‘Leven met kanker’ organiseert. Wil je op een ander moment een bijdrage geven dan is ons rekening nummer: NL48RABO0331107430 t.n.v. Stichting Inloophuis ‘Leven met kanker’.

Er zijn ook andere verschillende manieren om het Inloophuis ‘Leven met kanker’ financieel te ondersteunen:

Donateur worden:

Een vast bedrag per jaar schenken; in dat geval meld je jezelf aan als donateur van Inloophuis ‘Leven met kanker’. Wij hanteren een adviesbedrag van € 25,00 per jaar, maar een ander bedrag mag uiteraard ook. Als donateur ontvang je driemaal per jaar onze Nieuwsbrief de Inloper. Je kunt je aanmelden door hier het formulier te downloaden of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriend worden:

Verschillende bedrijven en fondsen zijn al “vriend” van het Inloophuis ‘Leven met kanker’. Hiermee hebben ze zich bereid verklaard de Stichting voor meerdere jaren financieel, vanaf een bedrag van € 250,00 per jaar, te ondersteunen. Je kunt je bedrijf of fonds ook aanmelden door hier het formulier te downloaden of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met het Inloophuis ‘Leven met kanker’ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon.

Sponsoracties:

Er zijn al vele mooie acties georganiseerd door verschillende  service clubs, bedrijven en verenigingen waarbij de opbrengst ten gunste van het Inloophuis ‘Leven met kanker’ kwam, voor een overzicht klik hier.

Uiteraard houdt Inloophuis ‘Leven met kanker’ zich warm aanbevolen voor dergelijke acties en denken wij graag mee hoe wij onze medewerking hieraan kunnen verlenen. 

Periodieke schenking / giften / erfenis

Schenken/giften aan het Inloophuis ‘Leven met kanker via een periodieke schenkingsovereenkomst

Méér doen met hetzelfde bedrag.
Een zogenaamde periodieke schenkingsovereenkomst geeft u een maximaal fiscaal voordeel. We leggen u graag uit wat de voordelen zijn en op welke wijze u deze overeenkomst kunt aangaan.

Voordelen schenkingsovereenkomst:
Giften die u in een schenkingsovereenkomst voor minimaal 5 jaar vastlegt, zijn 100% aftrekbaar voor de belasting, geen drempel of maximum.
U profiteert maximaal van de belastingteruggaaf, de hoogte van de belastingteruggave is afhankelijk van uw inkomen
U kunt uw netto gift verhogen zonder dat het u meer kost, of u blijft hetzelfde geven maar ontvangt daarvan een groter deel terug.
Ook giften die kleiner zijn dan 1% of hoger dan 10% van het belastbaar inkomen zijn volledig aftrekbaar met deze overeenkomst.

Hoe kunt u de overeenkomst aangaan
U kunt een periodieke schenkingsovereenkomst aangaan door het speciale formulier te downloaden, in te vullen en aan ons te zenden. Vervolgens registreren wij dit formulier, ondertekenen deze eveneens en zenden dit formulier retour.

Inloophuis ‘Leven met kanker’ in uw testament

Als u nadenkt over uw nalatenschap komen er veel vragen: wat laat ik na, aan wie en waarom. Wellicht denkt u erover na om Goede doelen, in uw testament op te nemen, zoals het Inloophuis ‘Leven met kanker’. Mocht u het Inloophuis in uw testament willen opnemen dan kan dat als volgt:

U benoemt het Inloophuis ‘Leven met kanker’ tot zogenaamde legataris. Het Inloophuis ontvangt dan een legaat. Dat kan zijn een:
• door u vastgesteld geldbedrag;
• percentage van uw nalatenschap;
• bepaald goed.

Ook kunt u het Inloophuis tot enig erfgenaam of mede erfgenaam benoemen, u bepaalt natuurlijk zelf voor welk percentage.
Er wordt geen erfbelasting geheven omdat het Inloophuis een zogenaamde ANBI-instelling is. Met andere woorden: 100% van uw legaat komt bij het goede doel terecht.

Bespreek uw wensen met uw notaris. Heeft u nog geen notaris? In Woerden kunnen de volgende notarissen u van dienst zijn:
• de heer Udo Louwerens van notariskantoor Louwerens & Jacquet (0348 -414141);
• mevrouw Tamara Ottens van Westdam notarissen (0348 412941).

Vragen
Voor overleg en/of eventuele vragen kunt u zich wenden tot bestuurslid John van der Meer via 06-55702265.

 

 

 

 

 

Agenda

Sponsoracties

Handige Links

Archief

 

 

 

Openingsuren

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

13:30 - 16:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

 

Inloophuis 'Leven met kanker'

Wilhelminaweg 12

3441 XC Woerden

0348 - 447 643

06 1400 4496

info@inloophuislevenmetkanker.nl

IBAN: NL48 RABO 0331107430

 

donateur worden