Sponsoracties

Het Inloophuis 'Leven met kanker' is heel blij met alle verschillende sponsoracties die worden ondernomen. 

2020

Sponsorwandeling voor Inloophuis ‘Leven met kanker’

Op zaterdag 12 september organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ een sponsorwandeling richting Linschoten en voor de echte wandelliefhebbers ook nog naar Montfoort. De opbrengst van het inschrijfgeld van € 10,- per volwassene en € 5,- per kind komt ten goede aan het Inloophuis. Iedereen die zich van tevoren inschrijft krijgt een inspiratiewaaier van het Inloophuis cadeau.

Voor deze unieke wandeling zijn wandelschoenen uiteraard zeer aan te bevelen want deze is 18 kilometer lang, maar wandelaars kunnen ook kiezen uit 11 of 25 kilometer. De route is goed aangegeven door bordjes en start tussen 09.30 en 12.00 uur bij SportCity, Korenmolenlaan 4, Woerden. De wandeling is bewust gepland op Open Monumentendag zodat wandelaars op de route zelf kunnen bepalen wat ze willen bezoeken. Er zijn diverse monumenten geopend, de precieze stand van zaken wordt bij de start doorgegeven.

Kosten
De inschrijfkosten bedragen € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen en de opbrengst komt volledig ten goede aan Inloophuis 'Leven met kanker’ die vanwege Corona nauwelijks andere inkomsten heeft. Wie zich vooraf inschrijft krijgt onze Inspiratiewaaier cadeau!

Coronaproof
Inloophuis ‘Leven met kanker’ heeft goedkeuring van de gemeente voor deze wandeling. Mensen kunnen op verschillende tijden starten en lopen met hun eigen partner, gezin of huisgenoten. Bij de inschrijftafels buiten bij SportCity kan ook voldoende afstand gehouden worden.

Mee wandelen?
Vooraf inschrijven kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefonisch op 0348-447643 / o6014004496 of persoonlijk tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.inloophuislevenmetkanker.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij SportCity, Korenmolenlaan 4, Woerden tussen 09.30 en 12.00 uur.

De 24 uur van Woerden

Eerder dit jaar keken we ontzettend uit naar 15 & 16 mei. Op deze data zou de 5de editie van de 24 uur van Woerden plaatsvinden. Helaas mag het dit jaar niet zo zijn door COVID19. Een enorme teleurstelling voor de mannen en vrouwen van de stuurgroep ’24 uur van Woerden’ die al veel tijd en werk hadden gestoken in de organisatie om er weer een fantastisch evenement van te maken. We willen ze daar enorm voor bedanken!

Voor het Inloophuis is de ‘24 uur van Woerden’ een belangrijk evenement. We vinden het ook ontzettend jammer dat het dit jaar niet door kan gaan, maar de stuurgroep heeft nieuwe data bekend gemaakt. We kunnen nu al gaan uitkijken naar 28 en 29 mei 2021!

Blijf je ons steunen?

 Als gevolg van COVID19 zijn veel van de sponsoracties die voor 2020 gepland stonden en waarvan (een gedeelte van) de opbrengst naar het Inloophuis 'Leven met kanker' zou gaan gecanceld. We willen iedereen bedanken die al bezig was met de organisatie van een evenement of actie. We vinden het ontzettend jammer dat de omstandigheden het onmogelijk maakt om de activiteiten te laten plaats vinden. We hopen op jullie steun te mogen blijven rekenen. Onder 'steun ons' ons vind je andere mogelijkheden om dit te doen. 

2019 acties

Mooi bedrag Mont Ventoux

Hoewel we dit jaar geen eigen team hadden bij de Mont Ventoux, waren er toch deelnemers die ons steunden en kregen we tot onze verrassing een cheque met het respectabele bedrag van 3.130 euro. We zijn hier uiteraard enorm blij mee. Volgend jaar willen we weer een eigen team de berg op krijgen, dus zin om mee te doen? Neem contact op, zie de gegevens onderaan de pagina.

Prachtige donatie Rabo Clubsupport

We zijn enorm blij met het bedrag van maar liefst 2.308,96 euro van de Rabo Clubsupport actie. We zijn bovenaan geëindigd en willen hiermee iedereen die op ons gestemd heeft van harte bedanken. Het is ontroerend hoe veel mensen ons Inloophuis een warm hart toedragen. Namens het bestuur namen John van der Meer en Menno van Gijssel de cheque in ontvangst.

Wandelen in de polder

Op zaterdag 7 september hebben ruim 50 mensen gelopen voor ons Inloophuis en brachten daarmee het mooie bedrag van 535 euro in het laatje zodat het Inloophuis weer materialen voor activiteiten kan aanschaffen. De wandeling ging richting Harmelen en voerde langs De Kievit, waar sommige wandelaars het bestaan niet van wisten en uitleg kregen. Via de gezellige Septembermarkt ging het naar het Vauxhall museum van Ries van Leeuwen waar de gele auto het meest in het oog sprong. En aan de plas bij de oeverzwaluwwand sprak INV-gids Peter Mouthaan zeker met 40 mensen die enthousiast waren over de uitleg aldaar. Vanwege de voorspelde regen hadden velen aangegeven niet te wandelen maar gelukkig is er volgend jaar is een herkansing, dan op zaterdag 5 september richting Linschoten.

Collectanten bedankt

Tijdens de collecte van 1 t/m 6 juli zijn er 59 collectanten voor ons Inloophuis op pad geweest. Met elkaar brachten ze 6.254,43 euro op met een gemiddelde opbrengst per persoon van ruim 106 euro. Het bedrag was hoger dan de afgelopen jaren. Wie weet kwam het door de periode in het waarin het lang licht is, maar in ieder geval door al onze collectanten. Hartelijk dank namens alle gasten en vrijwilligers. 

Verkoeling voor het Inloophuis


Yogadocent Nathalie van Roon van Miracle Yoga zamelde geld in voor een ventilator die ze met 25% korting bij De Groot kon kopen, kreeg een
gloednieuwe mobiele airco gedoneerd roor STULZ, en een mobilee airco van een particulier. 
Alle gasten en vrijwilligers zijn Nathalie zeer dankbaar voor haar actie en de gulle gevers voor hun spontane bijdrage.
 

Mooie gift van Haringparty Woerden voor Inloophuis

Tijdens de Jaarlijkse Haringparty werd een veiling gehouden en de opbrengst van maar liefst 3.500 euro kwam ten goede aan Inloophuis ‘Leven met kanker’. De Haringparty Woerden wordt jaarlijks georganiseerd door Grant Thornton, Ondernamen Woerden en La Gro Advocaten. Bestuurslid Dick Fokke nam de cheque in ontvangst namens het Inloophuis ‘Leven met kanker’ die op deze manier in staat blijft om de vele mooie activiteiten voor mensen met kanker en hun naasten te organiseren. 

Dank voor de BBQ

Op vrijdagavond 21 juni was er een barbecue voor de vrijwilligers van het Inloophuis. Hiermee bedankt het bestuur hen voor hun goede zorgen. Keurslager Van Kesteren en Vishandel De Graaf sponsorden het vlees en de vis en de muzikanten van Vintage Connection droegen om niet bij aan de gezellige sfeer van deze avond. 

Allen bedankt voor het mogelijk maken van deze fantastisch gezellige avond.

Groene Hart Classic

Op zondag 2 juni 2019 vond de Groene Hart Classic plaats. De organisatie van deze fietstocht was in handen van TTC de Merel uit Mijdrecht en Wielerclub WTC uit Woerden. Er waren drie afstanden waar uit gekozen kon worden (40, 70 en 100 km) en de opbrengst is verdeeld tussen Inloophuis ‘t Anker in Mijdrecht en Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden. 

Curlingactie

Tijdens de muzikale zondagmiddag in het Inloophuis ‘Leven met kanker’ op zondag 7 april kwam Vera Streng van de JCI Groene Hart een prachtige cheque overhandigen aan voorzitter Adri van Montfoort van het Inloophuis. Het ging om de opbrengst van de curlingcompetitie die de afgelopen winter werd gestreden op de ijsbaan en dat was een bedrag van maar liefst 3.279 euro. Voorzitter Adri van Montfoort was verrast door het bedrag en nam de cheque met plezier in ontvangst. 

 

2018 acties

Wandelen in de polder

Op zaterdag 1 september 2018 vond opnieuw een geslaagde wandeling in de polder plaats. Dit jaar voerde de tocht door de polder Kamerik met als start en en finish BoerBert op ’s Gravesloot 14. Er was de keuze uit drie verschillende afstanden, dus voor elk wat wils. Er wandelden ruim 90 mensen mee en dat leverde het mooie bedrag op van 953,35 euro voor ons Inloophuis.

Mont Ventoux

Onder het motto ‘Groot verzet tegen kanker’ bedwongen gast Ada Verkade en vrijwilliger Gerard van der Plas de Mont Ventoux op 30 men 31 augustus waarmee ze geld ophaalden voor Inloophuis ‘Leven met kanker’. 60% van hun opbrengst ging naar het KWF, de overige 40%, een bedrag van 1.435 euro, naar een plaatselijk doel, in dit geval ons Inloophuis.

De Ankertour

Op 24 juni werd al voor de derde keer de Ankertour gereden. De opbrengst van deze fietstocht, 664,30 euro voor ons Inloophuis, is door recreatieve fietsers en wielrenners bijeen gefietst in vier verschillende afstanden. Het is een gezamenlijke tour voor de Inloophuizen in Mijdrecht en Woerden, georganiseerd door de  wielerclubs in deze plaatsen. De plannen zijn om in 2019 een iets andere insteek te kiezen. 

De Rabo Fietstocht 

Opnieuw deden we met een groep gasten, vrijwilligers en andere betrokkenen mee aan de Rabo fietstocht op 9 juni. Het was erg gezellig en de opbrengst is € 842,50. Een mooi bedrag. 

De 24 uur van Woerden

Op 25 & 26 mei vond voor de 4de keer de 24 uur van Woerden plaats. Het Inloophuis liep deze editie ook met een team mee, zie het artikel op deze website. Voor informatie over dit evenement, zie de 24 uur van Woerden

 

 

 

Agenda

Sponsoracties

Handige Links

Archief

 

 

 

Openingsuren

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

13:30 - 16:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

 

Inloophuis 'Leven met kanker'

Wilhelminaweg 12

3441 XC Woerden

0348 - 447 643

06 1400 4496

info@inloophuislevenmetkanker.nl

IBAN: NL48 RABO 0331107430

 

donateur worden