Activiteiten 

Vanaf maandag 23 november gaan de activiteiten allemaal weer van start in ons Inloophuis, wel met beperkte aantallen gasten om het veilig en verantwoord te houden. Zo gaan we in plaats van zingen, 'luisteren naar muziek' gekomen. Gasten komen bij elkaar (bij mooi weer in de tuin) en kunnen van tevoren verzoeknummers aanvragen en vertellen wat dat nummer met ze doet, waarom ze dat nummer zo graag willen (laten) horen. Het van tevoren aanvragen maakt het mogelijk om de teksten te vertalen en die met elkaar te delen. Coördinator Marian Duurkoop: ‘Het idee voor deze activiteit is ontstaan omdat zingen niet meer kon, maar dit is zo’n succes dat we het er zeker inhouden'.

Naast meedoen aan activiteiten kun je natuurlijk altijd een kopje koffie of thee drinken in het Inloophuis, en gezellig een praatje maken met andere gasten en met onze vrijwilligers,  maar we hebben gemerkt dat het ook heel fijn kan zijn om samen bezig te zijn. Met creatieve of ontspannende activiteiten, of met lekker bewegen. Als je goed bezig bent, heeft dat altijd een extra waarde. 

Je vindt in het Inloophuis een keur aan activiteiten, er is voor elk wat wils. De activiteiten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, klik voor meer informatie op de activiteit van jouw interesse. 

In gesprek Creatief Kijken en luisteren
Informatie Ontspannen Bewegen en groen


Activiteitenprogramma

Voor een totaal overzicht, klik hier voor het Activiteitenprogramma. Bij deelname zijn geen kosten gemoeid. Wel vragen we voor bepaalde activiteiten om vooraf in te schrijven, dit staat opgenomen in het Activiteitenprogramma.

Sponsoracties

Wil je weten welke activiteiten er ten behoeve van het Inloophuis worden georganiseerd, kijk dan naar het overzicht van de sponsoracties

 

Agenda

Sponsoracties

Handige Links

Archief

 

 

 

Openingsuren

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

13:30 - 16:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

09:30 - 12:30

 

Inloophuis 'Leven met kanker'

Wilhelminaweg 12

3441 XC Woerden

0348 - 447 643

06 1400 4496

info@inloophuislevenmetkanker.nl

IBAN: NL48 RABO 0331107430

 

donateur worden